Transport & logistiek

Binnen de sector transport & logistiek zijn de omstandigheden erg wisselend. Medewerkers zijn er in vele soorten en maten. Pakketbezorgers, vrachtwagenchauffeurs, kraanmachinist, tankwagen chauffeur en ook een orderpicker, magazijnmedewerker of heftruck chauffeur vallen hieronder.

 Wij helpen iedereen aan de juiste handschoen.

Weersomstandigheden, lading, artikelen klein of groot zijn voor een groot deel bepalend welke soort werkhandschoenen gebruikt wordt. Gecoat, latex, leer? Vrachtwagenchauffeurs dragen vaker leren werkhandschoenen. Deze bieden veel bescherming bij het bedienen van de laaddeur, het aantrekken van spanbanden, scherpe lading etc. Dunne montage handschoenen zijn soepel waardoor je voldoende gevoel in je vingers houdt om kleine artikelen vast te houden. Dat maakt ze uitermate geschikt voor bv orderpickers, magazijnmedewerkers of heftruckchauffeurs.  Daarnaast hebben we montage handschoenen met een speciale coating in ons assortiment waarmee een touchscreen bediend kan worden van bv een handscanner.

Vind uw beste keus werkhandschoen makkelijk met de filters die wij voor de meest gebruikte handschoenen in deze beroepsgroep hebben samengesteld.